CV

Jeg er en driftig diplomingeniør indenfor information og kommunikationsteknologi, som altid er på udkig efter den næste faglige udfordring. Jeg elsker at lære nye ting, og blive udfordret på nye områder. Som udvikler prøver jeg altid på at være en fremadrettet drivkraft med fokus på forretningsbehov, men med et sundt syn bagud. Jeg været konsulent i mange år, og jeg føler mig hurtigt godt tilpas i et nyt team.

Freelance Erfaring


Fullstack udvikler

OK A.m.b.A

November 2021 - December 2023

Ved OK har jeg været med til at udvikle og drifte deres primære hjemmeside www.ok.dk samt diverse mindre interne projekter.

I november fandt jeg tilbage til min tidligere kunde OK. Her havde man en udfordring i forhold til at interne resurser havde svært ved at følge med den mængde features der blev krævet af forretningen. Jeg endte derfor i en uformel lead udvikler rolle grundet min erfaring med Angular, .NET platformen og EPiServer CMS, men også grundet min tidligere erfaring med projektet.

Jeg har løbende afviklet workshops omkring Angular, senest omkring introduktionen af og samspillet mellem Angular og NGRX-frameworket. Derudover har jeg også holdt diverse oplæg omkring interne faglige tiltag på teamet, blandt andet omkring brugen af Typescript.

Fullstack udvikler

JYSK A/S

Maj 2021 - Oktober 2021

Hos JYSK hjalp jeg med udviklingen af JYSK's webshop, som er baseret på en cms løsningen skrevet i PHP. Min rolle bestod primært i at arbejde med frontend teknologier, herunder React og Redux, men også sørge for integrationen med cms.

Frontend udvikler

MHI Vestas Offshore A/S

Januar 2021 - April 2021

Hjulpet med at tage en stor Angular og .NET Core applikation det sidste store stykke over målstregen. Der er blev brugt seneste Angular version med NGRX samt en .NET Core microservice backend.

Fullstack udvikler

OK A.m.b.A

November 2018 - December 2020

Arbejdet med dyb EPiServer CMS-integration i C#/.NET Framework backenden. Samt stået for optimering og opdatering af Angular løsningen for www.ok.dk. Herudover forestået implementering af helt nyt selvbetjenings univers til mobilkunder, med integration op i mod en MVNO teleudbyder.

Herudover implementerede jeg første udkast til en intern email service. Servicen blev skrevet i C# og .NET Core, og brugte SendGrid til afsending af emails. Herudover blevet servicen integreret op mod en central NATS messagebus.

Fullstack udvikler

Systematic A/S

December 2017

Mindre vedligholdelses opgave.

Fullstack udvikler

Seges P/S

Oktober 2017 - September 2018

I min tid ved Seges arbejdede jeg på tre forskellige projekter.

Det første projekt, CropManager, er et markadministrations- og dyrkningsjournalsystem. Systemet gør det muligt for landmænd at tegne områder ind på et satellitkort, for hvor på marken der skal gødes. Dette kort kan man herefter eksporter direkte ud i traktoren, som selv kan køre efter GPS. Til systemet er der anvendt Angular i frontenden og C#/.NET i backenden.

Et andet mindre projekt jeg arbejdede på, var FarmTime, som er et tidsregistreringssystem til landmænd. Systemet anvendte også Angular og C#/.NET.

Det sidste projekt jeg var en del af, var CropNote, som var en ny frontend til et eksisterende påmindelsessystem. Den nye frontend blev lavet med Angular.

Projekter


ng-todo.com

December 2023 - d.d

Web-applikation til showcasing af seneste Angular version, tiltænkt som undervisningsmateriale i forbindelse med afholdelse af kurser.

→ Se projektet på www.ng-todo.com

Femtosite

Oktober 2023 - d.d

Open source Node.js baseret statisk side generator, baseret på oppionated brug af TSX-templates. Hertil er der udviklet en komplet TSX-template renderer og interaktivt CLI ui

→ Se projektet på NPM

JsonLogViewer

Marts 2023 - d.d

.NET WPF-desktop program til aflæsning af JSON strukturerede logfiler.

→ Se projektet på www.jsonlogviewer.com

getbarcodes.online

Januar 2023 - Februar 2023

Webapplikation til generering af simple stregkoder, samt opsætning til print på etiket ark. Endnu engang ingen brug af frameworks men kun Typescript og standard browser api'er.

→ Se projektet på www.getbarcodes.online

heicconvert.io

Januar 2023 - d.d

Web-applikation til konvertering af Apple's HEIC-billede format, til JPEG/PNG. Der er ikke brugt frameworks, men kun ren Typescript og standard browser api'er. Dertil er der eksperimenteret med web components og web workers til parallelisering ved konvertering af flere billeder.

→ Se projektet på www.heicconvert.io

Spatium DB

Februar 2021 - d.d

Simpel JSON filbaseret database, som fungerer godt i et Git repository.

→ Se projektet på NPM

Nanosite

April 2020 - d.d

Open source Node.js baseret statisk side generator, som bruger Pug templates.

→ Se projektet på NPM

Spatium CLI

Februar 2019 - d.d

Node.js CLI-værktøj til tidsregistrering. Bliver brugt hver dag i LVQ Consult ApS. Værktøjet gemmer data i et Git repository hvor et CI- værktøj sørger for at generer diverse rapporter og automatisk gemme disse i en mappe i Dropbox.

→ Se projektet på NPM

Øvrig erfaring


Senior Software Developer

IT Minds ApS

Marts 2017 - September 2017

Jeg arbejdede her i en rolle som on-site konsulent for Systematic, i Library & Learning. Jeg arbejdede jeg på to forskellige projekter.

Det ene projekt var en legacy biblioteksportal til folkeskoler, hvor man havde brugt PHP og Laravel på backenden og Angular.js i frontenden.

Det andet system var et greenfield projekt hvor der skulle laves en webapp til at hjælpe bibliotekarer med at plukke bogreservationer, til det blev der brugt Angular 2+.

Software Developer

FlightLogger ApS

November 2016 - Februar 2017

Jeg arbejdede her i en fullstack udvikler rolle, hvor vi brugte Ruby on Rails til at udvikle en webapplikation målrettet administration af flyskoler.

Software Developer

IT Minds ApS

Januar 2014 - Oktober 2016

Jeg arbejdede her i en on-site konsulent rolle, hvor jeg arbejdede for flere forskellige kunder.

Jeg fik blandt andet lejlighed til at hjælpe med et greenfield projekt for Stibo Systems, hvor vi hjalp dem med hurtigt at iterere på deres nextgen master data management system. Til det brugte vi først Angular.js i frontenden, siden påbegyndte vi en migrering til Angular 2+. På backenden blev der brugt Node.js. Jeg fik på dette projekt også lejlighed til at samarbejde med udviklere i Polen, samt koordinering af deres indsats.

Ved Seges fik jeg lejlighed til både at arbejde med C#, WPF, jQuery og Knockout.js. Det gjorde jeg på to forskellige projekter en desktop klient løsning til journalstyring af kvæg og en mobil companion webapp til registrering i stalden.

For Odense Kommune fortsatte jeg arbejdet med EnPlan, som var blevet påbegyndt i min ingeniørpraktik.

Ingeniørpraktikant

IT Minds ApS

August 2013 - Januar 2014

I min ingeniørpraktik sad jeg i en rolle som in-house software udvikler, og fik lejlighed til at arbejde på to større projekter, hvor det største var for Odense Kommune, hvor vi hjalp med at udvikle et omsorgsjournalsystem, EnPlan, til ældre- og handicapforvaltningen. Vi brugte her en C# og ASP.NET MVC backend, med database first entity framework. Frontenden var igennem to iterationer, hvor den første bedst kan beskrives som en prototype lavet med Knockout.js, siden blev den skrevet om til at bruge Angular.js.

Uddannelse


Aarhus University - Aarhus School of Engineering

2011 - 2015

Bachelor of Engineering in Information and Communication Technology - Software Specialization.

Haderslev Katedralskole

2007 - 2010

STX, Matematik A

Deutsche Nachschule Tingleff - Den tyske efterskole i Tinglev

2008 - 2009

Med udgangspunkt i mine tyske rødder brugte jeg her et år på at styrke mine færdigheder i det tyske sprog.

mand der sidder ved et skrivebord